Overenie platnosti parity kúpnej sily pre výmenné kurzy SKK/EUR, CZK/EUR a SKK/CZK - Chocholatá, Michaela, 1977-
Teória parity kúpnej sily (Purchasing power parity - PPP). Overovanie platnosti PPP na základe testov jednotkového koreňa. Parita kupnej sily a výmenné kurzy SKK/EUR, CZK/EUR a SKK/CZK. Testovanie stacionarity reálnych výmenných kurzov SKK/EUR., CZK/EUR a SKK/CZK.