Vzťah výsledku hospodárenia a peňažných tokov - Šlosárová, Anna
Výsledok hospodárenia a jeho prezentácia v účtovnej závierke. Peňažné prostriedky a ich prezentácia v účtovnej závierke. Vzťah činností vo výkaze ziskov a strát a činností v prehľade peňažných tokov. Transformácia výsledku hospodárenia na peňažné toky.