Komunálna podpora malého a stredného podnikania - Ježková, Renáta
Malé a stredné podniky (MSP) sú nosným a dynamickým prvkom hospodárskeho rozvoja. Rozdelenie MSP. Mestá a obce ako základne podnikateľských aktivít. Komunálna podpora malého a stredného podnikania. Nástroje miestnej podpory - informácie a poradenstvo, finančné podnety, infraštrukturálne opatrenia, regulačné opatrenia.