Spôsoby založenia a organizačná štruktúra európskej akciovej spoločnosti - Golian, Ján
Stručné objasnenie spôsobov , ktorými môže byť Societas Europea založená a jej organizačnú štruktúru, teda Európskej akciovej spoločnosti v zmysle jej platnej právnej úpravy v systéme Európskeho práva ako aj právnej úpravy, ktorá bola a účelom aplikácie európskych noriem prijatá na Slovensku.