Rozpočtové provizórium podľa aktuálnej normatívnej právnej úpravy Slovenskej republiky - Jakubovič, Daniel
Charakteristika rozpočtového procesu a rozpočtového provizória. Vypracovanie návrhu štátneho rozpočtu. Riadenie rozpočtového hospodárenia Slovenskej republiky. Legislatívna úprava. Schvaľovanie štátneho rozpočtu. Zákon č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách Zákon č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy.