Podiel ekonomických a právnych vied na rozvoji verejnej správy a podnikania v praxi - Maxina, Ľuboš
Proces transformácie verejnej správy a jej smerovanie vpred vstupom Slovenska do Európskej únie. Proces decentralizácie verejnej správy. Veda a výskum vo verejnej správe. Moderné riadenie verejnej správy. Outsourcing vo verejnej správe. Verejno-súkromné partnerstvo vo verejnej správe. Benchmarking ako kritérium pre výkon verejnej správy.