Vplyv ekonomiky na rozvoj verejnej správy a podnikania v Slovenskej republike - Pauličková, Alena
Otázka verejno - súkromných partnerstiev (Public private partnership - PPP) je starostlivo diskutovaná v Slovenskej republike. Partnerstvá verejného a súkromného sektora na Slovensku sa zavádzajú ako štandardný nástroj pre zabezpečovanie verejných služieb a verejnej infraštruktúry. Model PPP sa osvedčil už v mnohých krajinách EÚ, na Slovensku ešte zatiaľ chýbajú skúsenosti. Podpora investícií a priemyselné zóny.