[Analýza účtovnej závierky] - Šulovská, Miriama, 1980-
Recenzia na monografiu: Analýza účtovnej závierky. Cieľom učebnice je komplexná analýza teoretických postupov zostavovania účtovnej závierky na podklade údajov účtovnej závierky. Učebnica je rozdelená do deviatich kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú.