Štatistické meranie a analýza efektívnosti národnej ekonomiky SR a jej regiónov a problémy medzinárodného porovnávania - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Informácia o obhajobe dizertačnej práce, ktorá sa konala dňa 12. septembra 2006. V práci je kvantifikovaný a analyzovaný ukazovateľ hrubá pridaná hodnota per capita v ôsmich krajoch SR a 19 vybraných členských krajín EÚ.