Public private partnership ako nástroj rozvoja miest a obcí - Ježková, Renáta
Formy partnerstva a spolupráce verejného a súkromného sektora. Výhody a nevýhody partnerstiev. Príklady spolupráce a partnerstva v Slovenskej republike. Zmluvné zabezpečenie projektov PPP v podmienkach slovenských miest a obcí.