Inovační procesy podmínky zavádění, personální a etické aspekty - Jurča, Robert
Inovačné procesy prebiehajúce v súčasnej svetovej spoločnosti. Stanovenie podmienok pre zavedenie inovačných procesov do rozvoja regiónov a štátov, poukázanie na požiadavky personálnych a etických aspektov zavádzania inovačných procesov.