Racionálne modely s prenosovou funkciou - Brzák, Jaroslav
Modelovanie zmien výstupného časového radu vyvolaných zmenami vstupného časového radu pomocou prenosovej funkcie. Koyckov model. Racionálne modely s prenosovou funkciou.