Nebojte se fluktuace - Říhová, Ivana
Pojem fluktuácia zamestnancov si väčšina manažérov spája s negatívnymi dopadmi pre svoju spoločnosť, obávajú sa, že odchod zamestnancov je príznakom ich nedobrej manažérskej práce. Nemusí to tak byť, fluktuácia a odchody zamestnancov sú až na výnimky prejavom životaschopnej firmy. Najčastejšie príčiny odchodov. Ako možno ovplyvniť fluktuáciu. Kedy je fluktuácia zdravá.