What is controlling? - Perović, Veselin
Charakteristika pojmu kontroling. Krátka história kontrolingu. Aplikácia kontrolingu. Kontroling v podniku. Poskytovanie kontrolingových služieb. Systém kontrolingu je stále vo vývoji.