Trendy: vývoj mezd manažerů v Česku - Kala, František
Relatívne objektívny obraz o aktuálnej úrovni a vývoji príjmov manažérov ekonomických subjektov pôsobiacich v Česku. Z prieskumu Ministerstva práce a sociálnych vecí ČR.