MSP v troch slovenských regiónoch - výskum - Strážovská, Helena
Analýza totožných vývojových čŕt a osobitostí v rozvoji MSP na južnom Slovensku v súvislosti s prehĺbením procesu prihraničnej a cezhraničnej spolupráce, analýza hlavného predmetu činnosti malých a stredných podnikateľov, formy vlastníctva, kontaktov so zahraničím, bariér zavedenia nových komunikačných technológií, ľudských zdrojov, nedostatku pracovnej sily z pohľadu podnikateľov, vypracovanie strategických plánov rozvoja regiónu, návrhy zlepšenia podnikateľskej sféry v regióne.