Čiastkový výskum pre potreby hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta Nové Zámky - Strážovská, Ľubomíra
Mesto Nové zámky sa dlhodobo zaoberá otázkou ako zvýšiť kvalitu životnej úrovne obyvateľstva a ako urobiť mesto príťažlivým pre domácich a zahraničných návštevníkov. Výsledky prieskumov. Ekonomická aktivita, infraštruktúra, životné prostredie, podnikateľské prostredie, vzdelávanie a sociálna oblasť, rozvoj poľnohospodárstva a vidieka.