<The> Technology transfer process - Jemala, Marek
Jednu z najvýznamnejších väzieb medzi výskumom / vývojom a priemyslom by mohol zabezpečovať transfer technológií . Vymedzenie pojmu transfer technológie. Skúsenosti s transferom technológií a obojstranný pohľad / model, ako by mohol transfer technológií fungovasť medzi výskumom / poskytovateľom a príjmateľom licencie, spolu s najdôležitejšími otázkami a problémami, ktoré transfer technológií sprevádzajú