Cenová regulace elektroenergetického sektoru v České republice - Fendeková, Eleonora, 1952-
Regulácia elektroenergetického sektoru z pohľadu európskej legislatívy. Vývoj českého elektroenergetického trhu. Liberalizácia trhu s elektrinou. Proces privatizácie. Undundling. Regulačný úrad a metódy regulácie cien elektiny v ČR. Princípy cenovej regulácie. .