Konvergencia, synchronizácia cyklov a symetria šokov - Lalinský, Tibor
Miera synchronizácie hospodárskeho cyklu Slovenska s hospodárskym cyklom eurozóny. Nominálna konvergencia. Stav a výhľad plnenia maastrichtských kritérií. Reálna konvergencia - aktuálny stav. Stav štrukturálnych a inštitucionálnych reforiem. Výhľad reálnej konvergencie (výhľad ukazovateľov). Synchronizácia hospodárskych cyklov. Symetria šokov.