Zo skvelého výrobku ešte lepší brand - Ryník, Jozef
Dobré meno zapaľovačov Zippo u fajčiarov. Značka Zippo ako jeden z najznámejších obchodných brandov na svete. Minulosť a súčasnosť Zippo Manufacturing Company. Zippo - vášeň zberateľov. Marketing spoločnosti.