Úplné znenie Nariadenia Rady (EHS) č. 1408/71 zo 14. júna 1971 (dokončenie)
Dokončenie Nariadenia Rady (EHS) o uplatňovaní systémov sociálneho zabezpečenia na zamestnané osoby, samostatne zárobkovo činné osoby a ich rodiny, ktorí sa pohybujú v rámci spoločenstva.