[Solventnosť poisťovní] - Littvová, Zuzana
Recenzia publikácie Solventnosť poisťovní. Súhrnne spracovaná problematika, ojedinelá na našom trhu. Ucelený pohľad na solventnosť poisťovní, ale aj náčrt základných problémov a vybraných možností riešenia tejto problematiky poisťovníctva.