Hodnotenie pracovníkov - Nižník, Ladislav
Význam hodnotenia zamestnancov pre úspešné fungovanie podniku. Hodnotenie ako jeden z najdôležitejších procesov vo všetkých oblastiach súvisiacich s prácou s ľuďmi. Zaangažované skupiny na procese hodnotenia. Predpoklady úspešného a efektívneho hodnotenia.