Význam manažérskej etiky v podnikaní - Minárová, Martina
Podstata manažérskej etiky, úloha a význam. Etický manažér, etické minimum a etický profil manažéra. Manažérska etika a jej inštitucionalizácia v organizáciách, formy inštitucionalizácie etiky v organizácii. Komunikácia z pohľadu manažérskej etiky. Prejavy etiky v manažérskej komunikácii.