Řízení účetních a daňových kanceláří - Dražanová, Marianna
Systém moderného riadenia účtovných a daňových kancelárií (ÚDK). Koncepcia a ciele ÚDK. Klasifikácia poskytovaných služieb. Monitorovanie zmien na trhu. Systém plánovania a operatívneho riadenia. Kontroling v praxi ÚDK.