Prečo k nám nepríde Harvard - Králiková, Renáta
Novelou vysokoškolského zákona budú poškodení predovšetkým študenti. Nedostatky novely. Zhoršenie podmienok pre súkromné vysoké školy prichádzajúce z krajín mimo EÚ. Centrálne plánovanie - zvýšenie vplyvu štátu na fungovanie vysokých škôl. Spomedzi nových členov EÚ Slovensko má najmenej rozvinutý systém poskytovania vzdelávania súkromnými vysokými školami. Obmedzenie "slobody" podnikania súkromných vysokých škôl.