Prístupy k transferu poznania z akademického do podnikateľského prostredia - Čorejová, Tatiana
Závery analýzy, ktorá bola uskutočnená v rámci niekoľkých projektov koordinovaných Žilinskou univerzitou a Vedecko-technologickým parkom Žilina v oblasti transferu technológií a poznania. Ich cieľom bolo identifikovanie problémových miest vo vzájomnom prepojení akademického a podnikateľského prostredia a návrh opatrení pre zlepšenie procesu transferu poznania.