Mladí lidé si uvědomují zodpovědnost za zajištění svého důstojného stáří - Zeman, Marek
Cieľ výskumu AXA retirement scope 2007. Predstavy ekonomicky aktívneho obyvateľstva o dobe po odchodu do dôchodku. Prístup k jedincom k finančnému plánovaniu dôchodkového veku.