Zdroje financovanie malého a stredného podnikania v Slovenskej republike - Jacková, Anna
Význam malých a stredných podnikov v ekonomike štátu. Prekážky v rozvoji MSP. Podpora MSP. Význam PZI pre MSP na Slovensku. Zo strany štátu je potrebné vytvoriť stabilné ekonomické a právne prostredie, zjednodušiť administratívnu náročnosť vstupu investorov do zaostalých regiónov s vysokou mierou nezamestnanosti. Zo strany malých a stredných podnikateľov sa vyžaduje zmena podnikovej kultúry, etiky a zodpovednosti.