Niektoré aspekty finančného rozhodovania vo finančnej teórii a praxi - Krištofík, Peter
Finančné rozhodovanie o kapitálovej štruktúre - konfrontácia teórie s praxou. Faktory ovplyvňujúce kapitálovú štruktúru a ich vzájomná interakcia. Tri skupiny determinantov diskutované v súčasnosti v oblasti komplexnej finančnej politiky podniku - daňové determinanty, kontraktačné náklady, informačné náklady. Problémy finančného rozhodovania a dlhového financovania v podmienkach slovenských podnikov.