Selected problems of the relations between the third sector an the provision of public services in Slovakia - Nemec, Juraj
Zapojenie sa neziskových organizácií do poskytovania verejných služieb. Tretí sektor na Slovensku - história, štruktúra. Tretí sektor a poskytovanie verejných služieb na Slovensku - vzdelávanie. Tretí sektor a poskytovanie verejných služieb na Slovensku - úroveň samosprávy. Poskytovanie miestnych komunálnych služieb. Samosprávne granty.