Rešeršné pracovisko Slovenskej ekonomickej knižnice - Pleceniková, Iveta
Sprístupnenie rešeršného pracoviska pre používateľov Slovenskej ekonomickej knižnice. Dôvody otvorenia. Služby poskytované používateľom. Prístupné informačné zdroje. Poplatky za poskytované služby.