Modelovanie analýzy efektívnosti zahraničného obchodu - Husár, Jaroslav
Podstata súčasných prístupov k hodnoteniu efektívnosti zahraničného obchodu. Formulácia efektívnosti zahraničného obchodu pomocou leontievovského modelu. Číselná ilustrácia.