Zamestnanosť, sociálny pilier Lisabonskej stratégie a konkurenčná schopnosť ekonomík - Rievajová, Eva
Vývoj v uplatňovaní Európskej stratégie zamestnanosti. Prehľad celkovej miery zamestnanosti v krajinách Európskej únie. Prechodné opatrenia na voľný pohyb osôb. Obnovená Lisabonská stratégia a pozícia Slovenska. Rozvoj konkurencieschopnosti Slovenska.