Medzinárodná finančná integrácia vybraných krajín strednej a východnej Európy - Mirdala, Rajmund
Zhodnotenie hlavných aspektov medzinárodnej finančnej integrácie krajín SVE-5 v rokoch 2000 až 2005. Zhrnutie hlavných vývojových tendencií. Trendy vo vývoji bežného účtu a čistej zahraničnej pozície. Medzinárodná finančná integrácia. Štruktúra portfólia zahraničného kapitálu.