Faktory rozvoja dopravnej infraštruktúry a jej hodnotenie metódou Benchmarkingu - Halán, Tomáš
Miesto a úloha dopravnej infraštruktúry v dopravnom systéme . Nové determinanty rozvoja dopravnej infraštruktúry. Hodnotenie dopravnej infraštruktúry metódou benchmarkingu.