Trh rizikového kapitálu a podpora rizikového kapitálu v Slovenskej republike - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Príčiny zlyhania trhu rizikového kapitálu v začiatočných vývojových fázach podniku. Prekážky rozvoja trhov rizikového kapitálu na európskej úrovni. Návrhy na podporu rozvoja trhu rizikového kapitálu v podmienkach SR.