Kvalita zastala v strede - Hinková-Dibarborová, Andrea
Kvalita ako subjektívny fenomén. 10 kritérií pre výber. Štyri vnímania kvality - japonské, nemecké, americké, francúzske. Hodnotenie ponuky potravín. Diskonty stanovujú trendy.