Zdravie pri práci ako súčasť ochrany práce - Trojan, Ján
Sociálne a ekonomické aspekty zdravia pri práci. Zabezpečenie ochrany zdravia na úrovni Európskej únie. Ochrana zdravia pri práci v právnom poriadku SR. Lekárske preventívne prehliadky vo vzťahu k práci.