Účtovanie obalov v sústave podvojného účtovníctva - Mateášová, Martina, 1979-
Definícia obalu podľa zákona o obaloch č. 529/2002 Z.z. Klasifikácia obalov z hľadiska použiteľnosti. Účtovné zobrazenie obalov. Ilustračné príklady.