Spolupráce družstev - Kovodružstvo, v. d. Bratislava - Šúbertová, Elena
Kovodružstvo je fungujúci stredný podnik - situačná analýza. Riadenie družstva a formy kooperácie (skupina až 115 kooperujúcich podnikov). Zmyslom kooperácie je realizácia nových podnikateľských aktivít, ktoré by jednotlivé družstvá nemohli realizovať. Súčasným problémom výrobných družstiev, či malých a stredných podnikov je hľadanie trhových príležitostí pre predaj ich produkcie. Opatrenia pre riadenie malých a stredných firiem.