Odhad dopytu po peniazoch v Slovenskej republike - Kollárová, Viera
Odhad dopytu po peniazoch a identifikácia prípadných menovo-politických implikácií. Výber jednotlivých premených a definícia peňazí. Analýza správania sa premenných a ich ekonomický význam vo vzťahu k peniazom. Ekonometrický odhad funkcie dopytu po peniazoch.