Vše, co potřebujete vědět o kontextové reklamě - Kovář, Josef
Začiatky kontextovej reklamy. Technológia kontextovej reklamy. Ako funguje kontextová reklama. Registrácia do systému. Výhody kontextovej reklamy. Nevýhody a problémy kontextovej reklamy. Možné podvody - clickfraud.