Výzkum s dětmi - Jandová, Michaela
Rozdiely v prístupe k marketingovému výskumu u detí a u dospelých. Metodika a rozsah skúmanej vzorky. Delenie do homogénnych vekových skupín. Rozdiely v spôsobe dotazovania. Optimálna metóda - návšteva v rodinách a pozorovanie. Problém detského jazyka.