Maloobchodní a spotřebitelské trhy v Číně - Kramoliš, Jan
Analýza svetových maloobchodných trhov metódou, ktorá používa index Global retail development (GRDI) a ako doplnkový index Retail labor index. Vývoj indexu GRDI v sledovaných krajinách podľa kontinentu v rokoch 2002-2006 v percentách. GRDI analýza čínskeho trhu. Územné rozptýlenie trhu v Číne. Analýza Retail labor indexu čínskeho trhu. Otváranie exportných trhov.