Handrkovanie sa skončilo - Krčmáriková, Lea
Zmeny v rozhodovaní pri určení výšky minimálnej mzdy. Jasné mzdové pravidlá zlepšujú zamestnávateľom možnosti plánovania. Minimálna a priemerná mzda na Slovensku. Kategórie pracovných miest podľa náročnosti.