Škola hrou. Aj vo firmách - Jarošová, Gabriela
Videohry robia tréning zamestnancov zábavnejší. Od armády, cez zdravotníctvo, až po firmy. Zmena postoja zamestnávateľov k videohrám, podporuje ju príchod novej generácie mladých ľudí, ktorí vyrástli na počítačovej zábave. Celosvetový trh videohier.