Recyklácia bokom, ide o peniaze - Marčan, Peter
Recyklácia odpadov na Slovensku. Recyklačný fond, jeho zástancovia a odporcovia. Nové poplatky. Príjmy a príspevky Recyklačného fondu v rokoch 2002-2006.