Made in China - Slovák, Kristian
Obchod s Čínou. Najviac nepodarkov v EÚ pochádza z Číny, čo začína túto krajinu znepokojovať. Podiel varovaní podľa pôvodu produktu, najčastejšie varovania podľa produktu. Čína začína viac dbať na imidž. Očakáva sa, že Čína v raste exportu prekoná Nemecko.